dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Oficina Social d’Atenció Integral de Mataró atén 350 famílies en només dues setmanes

mataro_280x87.jpgLa nova Oficina Social d’Atenció Integral (OSAI) de Mataró, creada per atendre l’increment de demanda a serveis socials, ha atès unes 350 famílies en les dues primeres setmanes de funcionament.

La nova Oficina Social d’Atenció Integral (OSAI) de Mataró, creada per atendre l’increment de demanda a serveis socials, ha atès unes 350 famílies en les dues primeres setmanes de funcionament.

Combatre la crisi

El nou equipament municipal es va posar en marxa el passat 20 de maig i està ubicat provisionalment al futur Centre de Formació Permanent Tres Roques, amb entrada des de la plaça del Canigó. L’oficina disposa de 4 informadores socials, 1 auxiliar administrativa, 7 treballadores socials i 1 tècnica especialista en estrangeria. Segons fonts municipals, la posada en marxa de l’OSAI forma part del paquet de 19 mesures addicionals per combatre la situació de crisi que va presentar, el passat mes de març, l’Ajuntament de Mataró; que se sumaven a les accions que ja havien estat incorporades al pressupost municipal en el moment de la seva aprovació.

Objectius

L’OSAI va ser creada amb l’objectiu d’atendre el gran increment de demanda que els serveis socials municipals van començar a detectar al darrer trimestre de 2008. Aquest increment va provocar que, fruit de la situació econòmica del moment, durant el primer trimestre de 2009 la llista d’espera arribés a 1.000 famílies que necessitaven ser ateses pels serveis socials.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris