divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’oncòleg alellenc Josep Ramon Germà, nou membre de l’Acadèmia de Medicina de Catalunya

institut_catala_280x87.jpgJosep Ramon Germà i Lluch, cap del Servei del Departament d’Oncologia Mèdica de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i natural d’Alella, ingressarà com a acadèmic corresponent a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

foto_josep_ramon_germa_.jpgJosep Ramon Germà i Lluch, cap del Servei del Departament d’Oncologia Mèdica de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i natural d’Alella, ingressarà com a acadèmic corresponent a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

Ingrés

L’acte d’ingrés tindrà lloc el proper dimarts 27 de d’octubre, a les 19 hores, a la seu de l’Acadèmia (c/ del Carme, 47. Barcelona). Segons ha avançat l’oncòleg alellenc, en el seu discurs parlarà sobre "L’evolució Darwiniana del Càncer". L’acollirà l’acadèmic numerari Ramon Trias i Rubiès.

Josep Ramon Germà

Josep Ramon Germà és professor titular d’Oncologia Clínica de la Universitat de Barcelona. És fundador del Laboratori d’Investigació Translacional de l’ICO, que també dirigeix. Forma part de diverses societats científiques nacionals i internacionals; i és membre fundador de la Sociedad Española de Oncología Médica (SEO). També Ha publicat, entre d’altres, el llibre "El càncer es cura. 50 Històries reals d’esperança", una obra optimista que barreja amb encert la història novel·lada de les principals fites de la lluita contra el càncer amb les històries personals de pacients tractats pel mateix autor i que comparteixen un comú denominador: presentar una evolució favorable malgrat unes expectatives inicials negatives.

Altres ingressos

D’altra banda, en la mateixa sessió, també es rebrà al prestigiós internista polonès Andrzej Maciej Wojtczak com a acadèmic corresponent estranger i l’oftalmòleg Josep M. Nadal com a membre corresponent.

per Redacció | Foto: columnaedicions.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris