dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’oposició d’Arenys de Mar presenta un paquet de mesures conjuntes contra la crisi

riera_arenys_280x87_02.jpgEls grups polítics a l’oposició de l’Ajuntament d’Arenys de Mar – CiU, PP i VIA – han presentat un paquet de propostes conjuntes per "a pal·liar la greu situació de crisi econòmica".

Els grups polítics a l’oposició de l’Ajuntament d’Arenys de Mar – CiU, PP i VIA – han presentat un paquet de propostes conjuntes per "a pal·liar la greu situació de crisi econòmica".

Objectius

Segons aquests grups, l’objectiu és que "el tripartit municipal – PSC,ERC,IC-V – accepti instaurar d’urgència" aquestes mesures.

Propostes

Entre les propostes presentades per l’oposició, es demana garantir que el consistori pagui les factures en un màxim de 30 dies, facilitar els pagaments d’impostos i taxes a empreses i particulars, crear un Dinamitzador comercial "eficient", garantir un funcionament àgil i eficient de la borsa de Treball municipal, agilitzar els tràmits d’obertura per als nous negocis, incentivar als nous emprenedors i l’autoempresa, impulsar la reforma del Mercat Municipal, incentivar el turisme cultural i potenciar "urgentment" la projecció de la marca "Arenys de Mar" a l’exterior, entre d’altres.

per Redacció | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris