divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’oposició de Malgrat, indignada perquè s’impedeix l’entrada en el Ple a un extreballador

ajuntament_de_malgrat_280x87.jpgEls grups municipals d’ERC, CiU i ICV-EUA han mostrat la seva ‘indignació’ amb l’alcaldessa de Malgrat de Mar perquè va impedir l’entrada en el Ple d’un extreballador municipal.

ajuntament_de_malgrat_.jpgEls grups municipals d’ERC, CiU i ICV-EUA han mostrat la seva ‘indignació’ amb l’alcaldessa de Malgrat de Mar perquè va impedir l’entrada en el Ple d’un extreballador municipal.

Comunicat conjunt

En un comunicat conjunt, aquests grups manifesten que en el Ple del passat 1 d’octubre, l’alcaldessa, Conxita Campoy (PSC), "va impedir, sense cap tipus d’argument emparat en la llei, l’entrada a la sala de Plens d’un ex-treballador del Consistori". Segons informen, aquest extreballador que ja ha assistit a alguns Plens on ha manifestat la seva disconformitat amb el seu acomiadament, – situació laboral que ja ha reclamat en el jutjat -, "va fer entrega a l’acabar el Ple del mes de setembre d’una bossa  de garrofes a l’equip de govern, motiu aquest suficient per l’alcaldessa per a impedir-li ara l’entrada a la sala de plens", asseguren.

Ple municipal

En acabar, ERC, CiU i ICV-EUA consideren que el Ple, la màxima expressió de la representació dels tots els ciutadans del municipi, "ha de ser un òrgan obert i participatiu, encara que el que es digui no agradi a algú o a alguns". En aquest cas, aquest tres partits creuen que "l’alcaldessa ha tingut una postura arbitrària i poc democràtica, donat que aquesta persona es va comportar educadament en tot moment, sense fer cap tipus de gest violent ni cap insult o aldarull", conclouen.

Més informació:

L’exdirector de l’Escola Taller de Malgrat de Mar porta als jutjats la prohibició de deixar-lo entrar al ple municipal (Malgrat Confidencial)

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris