dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Los Secretos en concert a Mataró

los_secretos_280x87.jpgLa Sala Privat de Mataró acull aquest divendres l’actuació del grup "Los Secretos", una de les bandes més representatives de la moguda dels anys 80.

La Sala Privat de Mataró acull aquest divendres l’actuació del grup "Los Secretos", una de les bandes més representatives de la moguda dels anys 80.

Gira 2009

Los Secretos actuaran en el marc de la seva gira "Los Secretos en concierto íntimo" que estan portant a terme per tot el territori. Aquest grup de pop-rock espanyol, porta 3 dècades de professió amb una brillant època durant els anys 90. Des de l’any 2002 estan en plena activitat gràcies a l’edició d’un disc de recopilació de celebració dels 30 anys del grup, el 2007, i dues gravacions de concerts en viu a "Las Ventas" de Madrid, l’any 2008.

Faceta íntima

Després d’aquest últim èxit, Los Secretos han tornat a una faceta més íntima amb una gira per teatres i locals de petit format, com el d’aquesta nit a la Sala Privat de Mataró. La propera parada del grup a la minigira catalana, també amb la col·laboració de Caixa Laietana i l’Activitat DAVSA, serà el proper 30 d’abril a l’auditori Palau de Congressos de Girona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris