dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

M2, el nou canal de Maresme Digital Televisió, arrenca en període de proves

tv_280x87.jpgAquest divendres al vespre s’ha inaugurat el nou canal de Maresme Digital TV amb un debat celebrat al centre de producció de Calella, i coincidint amb el segon aniversari de Maresme Digital TV.

Aquest divendres al vespre s’ha inaugurat el nou canal de Maresme Digital TV amb un debat celebrat al centre de producció de Calella, i coincidint amb el segon aniversari de Maresme Digital TV.

Programa especial

En aquest programa especial d’aniversari i benvinguda, conduït per Sara Escriu i Vadó Itchart, s’ha celebrat un debat sobre "el passat, present i futur de la comunicació de proximitat". L’acte ha comptat amb l’assistència de representants de la Generalitat, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, del Consell Comarcal i alcaldes de la comarca.

Sintonització

A partir d’ara, els ciutadans poden sintonitzar el nou canal digital del Maresme actualitzant la configuració del seu aparell TDT. La posada en marxa del segon canal de Maresme Digital TV arriba només tres dies després de l’anunci de fusió de Maresme Digital TV amb

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris