dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat comença les obres de construcció del nou camp de futbol

camp_de_futbol_280x87.jpgLes màquines han començat a treballar en la construcció del nou camp de futbol de Malgrat de Mar, unes obres finançades a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Les màquines han començat a treballar en la construcció del nou camp de futbol de Malgrat de Mar, unes obres finançades a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Instal·lacions

El nou camp de futbol es construeix al costat del cementiri municipal i ocuparà una superfície de poc més de 13.000 metres quadrats. Les noves instal·lacions disposaran d’un camp de joc de gespa artificial amb una superfície esportiva de 106 X 64 metres, zona de vestidors, serveis, bar-cafeteria i una graderia amb una capacitat per a 320 persones. L’accés principal a les instal·lacions es farà des de la zona verda dels Jardins de la Solidaritat. D’altra banda, el nou camp de futbol tindrà un potencial de 1.860 usos setmanals, el doble de la situació actual.

Pressupost

Segons els càlculs del consistori, les obres, que compten amb un pressupost d’uns 3 milions d’euros, donaran feina a unes 45 persones. El nou camp de futbol de Malgrat de Mar haurà d’estar enllestit abans del 31 de desembre d’aquest any.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris