dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat de Mar celebra la sisena Fira d’artesans i comerciants

fira_malgrat_280x87.jpgEls carrers de Mar, del Carme, Desclapers i Ramon Turró de Malgrat de Mar acullen aquest dissabte, des de les 9 del matí fins les 8 del vespre, la VI Fira d’artesans i comerciants.

Els carrers de Mar, del Carme, Desclapers i Ramon Turró de Malgrat de Mar acullen aquest dissabte, des de les 9 del matí fins les 8 del vespre, la VI Fira d’artesans i comerciants.

Parades

Les parades situades al llarg d’aquests carrers exposen objectes i aliments artesants juntament amb productes dels propis comerços de la zona.

Taller de vidre

D’altra banda, la Plaça Anselm Clavé celebra un taller de vidre bufat i de llum organitzat per la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de l’Associació Catalana dels Artesans del Vidre (ACAV).

Signatures

Coincidint amb la celebració d’aquesta Fira d’Hivern, membres de la Plataforma Prou! i dels Amics dels Animals de Malgrat de Mar han recollit signatures en favor d’una iniciativa legislativa popular, que es presentarà el proper mes de maig al Parlament català, demanant l’abolició de la tauromàquia a Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris