diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat estrena nova seu de la Policia Local

policia_local_de_malgrat_de_mar_280x87.jpgLa Policia Local de Malgrat de Mar es traslladarà aquest proper divendres a les noves dependències del carrer d’Alexander Fleming. A partir de dissabte, el cos policial estarà totalment instal·lat al nou edifici.

La Policia Local de Malgrat de Mar es traslladarà aquest proper divendres a les noves dependències del carrer d’Alexander Fleming. A partir de dissabte, el cos policial estarà totalment instal·lat al nou edifici.

Trasllat

Durant el divendres, es faran les tasques de trasllat del servei des de les actuals dependències del camí de can Feliciano fins al nou edifici. Per aquest motiu, el servei policial s’oferirà simultàniament a les dues instal·lacions.

Nova seu

El nou edifici, situat a la confluència del carrer d’Alexander Fleming amb el de Juan Ramón Jiménez, ha estat construït per l’empresa Construcciones Cots y Claret. La nova seu de la Policia Local, amb prop de 1.800 metres quadrats construïts, inclou un ampli espai d’atenció al ciutadà, una zona restringida amb els serveis administratius del personal i els propis de l’activitat policial, entre d’altres, les garjoles, l’aparcament, magatzem i, a més, un camp de tir. Les obres han costat uns 3 milions d’euros.

Inauguració

D’altra banda, l’acte d’inauguració oficial de les noves dependències policials tindrà lloc el proper diumenge, 13 de desembre, a les 12 h. del migdia.

per Redacció | Foto: Aj.Malgrat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris