dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat inaugura el pas soterrat del camí de la Pomereda amb una festa i canvis circulatoris

pas_soterrani_malgrat_280x87.jpgMalgrat de Mar inaugurarà el proper divendres, 8 de maig, el pas soterrat del camí de la Pomereda. La posada en funcionament del nou pas comportarà canvis circulatoris en aquesta zona.

Malgrat de Mar inaugurarà el proper divendres, 8 de maig, el pas soterrat del camí de la Pomereda. La posada en funcionament del nou pas comportarà canvis circulatoris en aquesta zona.

Endarreriment

Les obres de construcció d’aquest pas sota la via del tren per a vehicles i vianants es van iniciar el mes d’octubre de 2007. La inauguració arriba amb un any de retard degut a que les actuacions es van endarrerir mesos per diferències entre Adif i les companyies de serveis Fecsa-Endesa i Telefónica.

Trànsit

L’entrada en funcionament d’aquest pas comportarà un reordenament del trànsit que s’aplicaran a partir d’aquest mateix dijous. Hi haurà canvis de sentits de circulació i una nova regulació de l’estacionament en aquesta zona "amb l’objectiu de garantir una fluïdesa de circulació viària d’entrada i sortida des del camí de la Pomereda cap al carrer de l’Abat Oliba i en sentit invers", segons el consistori. També, es pretén aconseguir una adequació dels sentits de circulació d’acord amb l’establiment de l’anella interna de circulació. Segons l’Ajuntament, tot i els canvis, "s’ha optat per mantenir els sentits únics de circulació com a un valor de seguretat integral dels usuaris de les vies".

Festa

L’acte d’inauguració començarà als volts de tres quarts de sis de la tarda davant l’Ajuntament amb l’inici d’una cercavila infantil que recorrerà alguns carrers del municipi fins arribar al pas soterrat. A les sis de la tarda es farà la tradicional tallada de cinta i els parlaments a càrrec de l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, i de responsables de l’obra. Posteriorment es farà una visita a l’obra i la festa continuarà amb l’espectacle infantil i acabarà amb una xocolatada per a totes les persones assistents.

Pressupost

El finançament d’aquesta actuació ha costat més de 2,5 milions d’euros, a càrrec del consistori malgratenc, i ha estat executada per l’empresa Scrinser.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris