divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat presenta la remodelació integral del seu nucli antic

malgrat_de_mar_280x87.jpgL’Ajuntament de Malgrat de Mar presentarà aquest dimarts, al Centre cultural, la remodelació integral del nucli antic en un acte públic obert a tothom.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar presentarà aquest dimarts, al Centre cultural, la remodelació integral del nucli antic en un acte públic obert a tothom.

Remodelació

La presentació, que es farà a les 4 de la tarda i a dos quarts de nou del vespre, servirà per presentar els treballs realitzats fins ara i, també, per recollir els suggeriments i les opinions dels veïns i veïnes. Paral·lelament es projectarà un vídeo amb imatges virtuals on s’explicarà la proposta de remodelació i millora del nucli antic.

Objectius

La remodelació del nucli antic actuarà al sector delimitat pels carrers del Carme, Camí Nou, Passada, d’Ollers i la plaça Pau Casals. Segons el consistori, aquesta obra té com a objectiu la revitalització d’un dels nuclis més importants de la vila perquè conté bona part del patrimoni històric de Malgrat i disposa d’un ric teixit de comerç de qualitat i proximitat que és, alhora, el marc de moltes i importants activitats de la vida social i cultural del poble. Per l’Ajuntament, l’obra té com a finalitat millorar la qualitat de vida dels veïns amb la creació d’un espai de convivència ciutadana, més accessible i còmode. També, "la remodelació té com a objectius dinamitzar l’activitat comercial i turística, i revaloritzar el patrimoni històric i arquitectònic".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris