dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat presenta un llibre amb 900 fotografies antigues del poble

llibre_malgrat_de_mar_280x87.jpgLa Biblioteca La Cooperativa de Malgrat acull aquest dimecres, a les 8 del vespre, la presentació del llibre "L’Abans: Malgrat de Mar. Recull gràfic (1862-1970)".

La Biblioteca La Cooperativa de Malgrat acull aquest dimecres, a les 8 del vespre, la presentació del llibre "L’Abans: Malgrat de Mar. Recull gràfic (1862-1970)".

900 fotografies

El llibre, editat per Efadós, és un recull de 900 fotografies antigues de Malgrat de Mar que posa l’accent en la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes, així com també en els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics del municipi.

Historiadors

L’elaboració del llibre ha anat a càrrec dels historiadors malgratencs Núria Arís, Sònia Garangou i Joan Piña, els quals també han comptat amb la col·laboració d’un bon nombre de famílies malgratenques que han proporcionat bona part de les imatges, ara publicades. També han comptat amb la col·laboració del Servei d’Arxiu Municipal que ha posat a disposició dels autors el seu fons i col·leccions d’imatges. L’obra s’ha estructurat en blocs temàtics encapçalats per una introducció històrica, seguida d’un recull de fotografies que il·lustren cada capítol.

Col·lecionable

D’altra banda, aquest llibre és un col·leccionable que consta de 50 fascicles. Per aquest motiu, des del proper divendres es podra recollir a les llibreries i papereries de Malgrat el primer lliurament, que és gratuït, i que inclou el fascicle de presentació, conjuntament amb les cobertes i les sobrecobertes. El divendres de la setmana vinent es podrà trobar a les mateixes llibreries el proper fascicle i els següents, per 2,50 euros cadascun, fins a completar el llibre.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris