dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat redueix un 21% els accidents de trànsit

cotxe_280x87_04.jpgMalgrat de Mar ha reduït el nombre d’accidents de trànsit dins del municipi un 21% l’any 2008, respecte a l’any anterior.

Malgrat de Mar ha reduït el nombre d’accidents de trànsit dins del municipi un 21% l’any 2008, respecte a l’any anterior.

Alcohol

En total es van produir 206 accidents, dels quals 57 van ser amb ferits. Segons les dades facilitades per la policia, l’alcohol va ser present en un 10% dels accidents registrats durant aquest període.

Memòria

Aquestes són algunes de les xifres que es desprenen de la memòria de la Policia Local de Malgrat del 2008 presentada divendres passat als mitjans de comunicació. El regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, ha atribuït aquesta reducció a diverses actuacions portades a terme "com la prohibició de girs a l’esquerra i la detecció i intervenció en punts negres de la xarxa viària local", entre moltes altres. D’altra banda, Rodríguez també va anunciar que el consistori està estudiant la possibilitat de convertir de pagament les actuals zones blaves gratuïtes pel "mal ús" que alguns conductors fan del sistema de rotació dels aparcaments.

Mesures pal·liatives

Per la seva banda, el cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha detallat aquestes mesures pal·liatives per combatre la sinistralitat, entre elles, l’increment de les denúncies dinàmiques.

Denúncies dinàmiques

Aquestes consisteixen en la realització de controls preventius en punts on es produeixen accidents, aplicant canvis i millores en el sentit de circulació del trànsit i la senyalització, amb l’objectiu de vetllar per la seguretat del trànsit en el moment de la conducció.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris