dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat tindrà un servei d’aules perquè els joves puguin estudiar a les nits i els caps de setmana

aules_estudi_malgrat_280x87.jpgL’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de la Regidoria de Joventut, posarà en marxa el proper 26 de maig un servei d’aules d’estudi a la Biblioteca La Cooperativa, obertes a la nit i els caps de setmana.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de la Regidoria de Joventut, posarà en marxa el proper 26 de maig un servei d’aules d’estudi a la Biblioteca La Cooperativa, obertes a la nit i els caps de setmana.

Objectiu

Segons la Regidoria, "l’objectiu és donar resposta a la necessitat d’alguns joves de trobar un espai per estudiar amb tranquil·litat, on poder desenvolupar tasques acadèmiques fora de l’horari lectiu i en període d’exàmens". També es crearan sales per a l’estudi individual amb zona Wi-fi i accés a la consulta de llibres.

Punt d’estudi

Aquest servei vol oferir un espai de qualitat i pretén adaptar-se a les necessitats dels joves i de les joves de Malgrat, adequar les dependències de la biblioteca fora del seu horari habitual com a punt d’estudi fora també de l’horari lectiu i crear un punt d’estudi amb tots els recursos necessaris.

Col·lectiu

Aquestes aules d’estudi, que estan dirigides a joves d’entre 17 i 35 anys, s’obriran el proper 26 de maig, de dimarts a divendres, en horari de 20.30 a 24.00 h. i dissabtes i diumenges, de 18.00 a 21.30 h. Aquest servei estarà obert fins el 12 de juny, data en la qual els estudiants ja hauran finalitzat el període d’exàmens.

Continuïtat

El regidor de Joventut, Jordi Romero, ha explicat que "amb la creació d’aquest servei d’aules d’estudi es dóna resposta a una de les demandes fetes pels joves al Pla Local de Joventut". Romero espera que aquesta iniciativa tingui una bona acollida per part dels joves estudiants durant l’època d’exàmens per intentar que aquesta acció tingui una continuïtat en properes ocasions.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris