divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Maragall inaugura l’ampliació d’una escola bressol a Calella i d’una escola a Vilassar de Dalt

carrilet_280x87.jpgEl conseller d’Educació, Ernest Maragall, ha inaugurat aquest matí, a Calella, l’ampliació de l’escola bressol ‘El Carrilet’. Per la tarda inaugurarà l’escola Francesc Macià, a Vilassar de Dalt.

escola_bressol_el_carrilet_calella_800x600.jpgEl conseller d’Educació, Ernest Maragall, ha inaugurat aquest matí, a Calella, l’ampliació de l’escola bressol ‘El Carrilet’. Per la tarda inaugurarà l’escola Francesc Macià, a Vilassar de Dalt.

Calella

Maragall ha inaugurat aquest matí, acompanyat per l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), l’ampliació d’aquesta escola per a infants de 0 a 3 anys. Cal recordar que, l’any passat, desenes de famílies es van quedar sense plaça d’aquesta escola bressol municipal pel dèficit de places del curs anterior. Ara, aquest equipament, situat en un edifici de l’arquitecte Jeroni Martorell, ha doblat el nombre de places que oferia, passant de les 53 ofertades el curs passat a les 107 actuals, amb una plantilla de 10 professors. El 90% d’aquesta ampliació, pressupostada en uns 300.000 euros, ha estat subvencionada per la Generalitat i el 10% restant, 30.000 euros, pel consistori calellenc. Posteriorment, el conseller visitarà l’institut Bisbe Sivilla de Calella, un centre que actualment compta amb 649 alumnes matriculats i una plantilla de 64 professors.

Vilassar de Dalt

Per la tarda, el conseller inaugurarà l’escola Francesc Macià de Vilassar de Dalt, un centre de doble línia que compta amb 437 alumnes matriculats i 36 mestres. Precisament, aquest curs, degut a la forta demanda de places, s’ha hagut de triplicar el primer curs d’educació infantil. El trasllat al nou edifici es va produir el maig de 2009. La inversió del Departament d’Educació en la creació d’aquesta nova escola ha estat de 4,4 milions d’euros.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris