dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Marcos Faúndez, nou director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró

marcos_faundez_280x87.jpgEl rector de la Universitat Politècnica de Catalunya ha acceptat la proposta de la Fundació Pública TecnoCampus Mataró-Maresme per a nomenar al doctor Marcos Faúndez com a nou director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, de la qual és professor titular des fa 15 anys.

marcos_faundez_800x600.jpgEl rector de la Universitat Politècnica de Catalunya ha acceptat la proposta de la Fundació Pública TecnoCampus Mataró-Maresme per a nomenar al doctor Marcos Faúndez com a nou director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, de la qual és professor titular des fa 15 anys.

Marcos Faúndez

Faúndez és Enginyer Superior de Telecomunicacions en l’especialitat electrònica i doctor enginyer de Telecomunicacions. La seva especialitat és l’àmbit de tractament del senyal. L’any 1995, per iniciativa del nou director de la Politècnica de Mataró, es va constituir el grup de Tractament del Senyal, especialitzat en reconeixement biomètric de persones (cara, ulls, mans, veu, signatura on-line i empremta dactilar). Aquest grup ha rebut recentment el reconeixement de la Generalitat com a grup de recerca consolidat. Com a investigador, Faúndez és autor de diverses publicacions en aquest àmbit, i ha participat en nombrosos projectes nacionals i europeus.

Joan Gil

Marcos Faúndez substitueix Joan Gil en el càrrec de director l’Escola Universitària Politècnica de Mataró. Gil ha estat director de la Politècnica de Mataró, centre adscrit a la UPC, durant els darrers 8 anys, i ja els darrers mesos havia compatibilitzat la direcció de l’escola amb el nou càrrec que ocupa a la fundació TecnoCampus Mataró-Maresme com a director d’Infraestructures i Serveis del parc científic i de la innovació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris