dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Màrius Rubiralta visita les obres del TecnoCampus Mataró-Maresme a un any de la seva inauguració

marius_rubiralta_al_tecnocampus_mataro_280x87.jpgEl secretari general d’Universitats, Màrius Rubiralta, ha visitat avui dilluns la seu provisional del TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM).

El secretari general d’Universitats, Màrius Rubiralta, ha visitat avui dilluns la seu provisional del TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM).

La seu

Des de l’edifici TCM v. 1.0, Rubiralta ha conegut la realitat de les empreses i fundacions que hi tenen la seu. Posteriorment, el secretari general s’ha desplaçat a les obres del futur nou edifici del parc, a la zona del Rengle de Mataró.

Paper "agregador"

Durant la visita, Rubiralta ha destacat el paper "agregador" del TecnoCampus, que reunirà en un mateix espai un centre tecnològic (CETEMMSA), dues escoles universitàries (EUM i EUPMt, i en un futur la facultat on s’impartiran estudis d’Infermeria), incubadora i preincubadora i empreses basades en el coneixement. Màrius Rubiralta ha declarat també que "la feina feta en aquests últims deu anys s’està avui consolidant amb estructures modernes com el TecnoCampus" i també ha remarcat el paper que el parc científic i de la innovació jugarà en el necessari canvi de model productiu "a Mataró i en tot l’entorn", ha afegit. "Estem davant d’un projecte que pivota sobre el tiangle coneixement, ciutat i territori", ha apuntat el secretari general d’Universitats, que s’ha felicitat pel bon ritme de les obres de la nova seu del parc, que entrarà en funcionament el tercer trimestre de 2010.

Acompanyants

Rubiralta ha realitzat la visita acompanyat de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Barón; la presidenta de la fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero; el president de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró (PUMSA), Ramon Bassas; i els diputats al Congrés Manuel Mas i Montserrat Palma, a més de directius de PUMSA i del TecnoCampus Mataró-Maresme.

per Redacció | Foto i vídeo: TecnoCampus

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris