dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Màrius Serra i Matthew Tree enceten una nova edició del Paraules Prenyades de Palafolls

matthew_tree_i_marius_serra_280x87.jpgEl proper divendres 20 de febrer, a les 10 del vespre, arrencarà la setena edició del cicle de poesia "Paraules Prenyades" de Palafolls. La primera sessió serà a càrrec de Màrius Serra i Matthew Tree.

matthew_tree_i_marius_serra.jpgEl proper divendres 20 de febrer, a les 10 del vespre, arrencarà la setena edició del cicle de poesia "Paraules Prenyades" de Palafolls. La primera sessió serà a càrrec de Màrius Serra i Matthew Tree.

Quiet

A la primera jornada poètica, que se celebrarà al MID (Fòrum Palatiolo, s/n), Màrius Serra llegirà fragments del seu llibre "Quiet". En opinió de Matthew Tree, "Quiet" no és un llibre qualsevol sinó una descripció sui generis de com és tenir un fill amb paràlisis cerebral". Segons informa el mateix Tree, com aquest llibre no encaixa gaire amb la resta de l’obra de Màrius Serra, l’autor es nega a fer-ne presentacions formals a causa justament del contingut íntim del llibre. "De fet, l’única cosa que sí que fa amb aquest llibre són recitals", afegeix Tree.

6 recitals

Després d’aquesta primera sessió poètica, hi haura cinc més a càrrec de Francesc Garriga i Albert Roig (6 de març), el mallorquí Carles Rebassa i Josep Ramon Roig (20 de març), Màrius Sampere (17 d’abril) i el cor d’homes "La Nova Euterpe" (8 de maig). L’encarregat de tancar el cicle, el divendres 22 de maig, serà el basc Jabier Muguraza que repeteix a Palafolls després de la bona acollida de fa dos anys.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris