dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró acollirà el 5è Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya

armats_de_mataro_280x87_02.jpgEl 5è Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa de Catalunya se celebrarà l’any 2011 a Mataró. La candidatura mataronina es va aprovar diumenge passat durant la celebració del 4rt Congrés a Reus.

El 5è Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa de Catalunya se celebrarà l’any 2011 a Mataró. La candidatura mataronina es va aprovar diumenge passat durant la celebració del 4rt Congrés a Reus.

25 anys

A més, la celebració del 5è congrés de Confraries coincidirà amb els 25 anys de la recuperació de les processons a Mataró. Durant la Setmana Santa, aquestes processons destaquen per la seva singularitat, pel seu grau de maduresa, el nombre d’activitats i la bona integració de diferents elements processionals, culturals i religiosos que es donen a la ciutat.

Multitudinari

Les processons es troben entre els actes més multitudinaris celebrats als carrers de Mataró, aplegant prop de 55.000 persones, i amb la participació directa d’unes 2.700 persones entre natzarens, armats, costalers i penitents.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Armats de Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris