dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró acull un cicle de conferències d’Història Contemporània sobre conflictes actuals

conflictes_actuals_280x87_02.jpgL’Associació 3 piques inicia avui dilluns el tercer cicle de conferències d’Història Contemporània, a Mataró, dedicat en aquesta edició a alguns conflictes de l’actualitat.

L’Associació 3 piques inicia avui dilluns el tercer cicle de conferències d’Història Contemporània, a Mataró, dedicat en aquesta edició a alguns conflictes de l’actualitat.

Conferències

Les conferències que se celebraran tres dilluns consecutius a les 8 del vespre, seran a càrrec de l ‘historiador i antropòleg David Caravaca. Les xerrades es faran a l’Aula magna de l’Acadèmia Triangle, carrer Sant Josep Oriol número 21 de Mataró, amb entrada lliure.

Els conflictes

Dilluns, 9 de març, a les 20 h.: Iraq – Afganistan: carreró sense sortida.

Dilluns, 16 de març, a les 20 h.: Islàndia – Zaire – Zimbaue: economies en bancarrota.

Dilluns, 23 de març, a les 20 h.: Democràcies a l’Europa de l’Est,

David Caravaca

Llicenciat en Història per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (1998) i Llicenciat en Antropologia per la Universitat de Barcelona (2003). Ha estat professor d’història de secundària i de batxillerat en diversos centres educatius. Actualment és professor de la UOC, així com també imparteix classes d’història contemporània a l’Acadèmia Triangle. Va ser el ponent de les edicions anteriors del cicle de conferències d’història contemporània.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris