dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró acull un cicle de conferències sobre el cinema i la crisi

cinema_i_crisi_280x87.jpgL’Associació 3 piques celebrarà aquest mes de juny quatre conferències i projeccions de pel·lícules que seguiran el fil conductor de la crisi en el cinema clàssic a l’entorn del crack del 29.

L’Associació 3 piques celebrarà aquest mes de juny quatre conferències i projeccions de pel·lícules que seguiran el fil conductor de la crisi en el cinema clàssic a l’entorn del crack del 29.

4 sessions

En aquesta 5a edició, el ponent, Jacint Fornols, celebrarà les seves sessions quatre dimarts d’aquest mes mitjançant l’anàlisi de dos drames i dues comèdies clàssics: "Las uvas de la ira" de John Ford (2 de juny – 17.30 h.), "Al servicio de las damas" de G. La Cava (9 de juny – 18.00 h.), "Esta tierra es mi tierra" de Hal Ashby (16 de juny – 17.30 h.) i "Los viajes de Sullivan" de Preston Sturges (30 de juny – 18.00 h.). Després de la projecció de cada pel·lícula, Fornols iniciarà les conferències que, com l’any passat, es faran a l’Aula magna de l’Acadèmia Triangle, carrer Sant Josep Oriol número 21 de Mataró, amb entrada lliure.

Fornols

Jacint Fornols (Sant Pere de Torelló, 1957) viu a Mataró. Ha col·laborat com a comentarista cinematogràfic a Ràdio 4 i, actualment, a Ràdio Arenys i a Ràdio Argentona. És el director del programa "Última Sessió" de Televisió de Mataró. És membre de les comissions de cinema i Mass-media del Patronat Municipal de Cultura de Mataró. Ha estat el ponent de les quatre edicions anteriors dels cicle de conferències de cinema clàssic. És el director del curtmetratge "L’illa dels morts".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris