dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró acull una nova competició d’alt nivell esportiu, la Copa de Clubs d’atletisme

atletisme_mataro_280x87.jpgL’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró acollirà aquest dimarts, a partir de les 6 de la tarda, la Copa de Clubs d’Atletisme.

atletisme_mataro.jpgL’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró acollirà aquest dimarts, a partir de les 6 de la tarda, la Copa de Clubs d’Atletisme.

Organització

El campionat, que consta de 40 proves, està organitzat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme, la secció d’atletisme del Futbol Club Barcelona i compta amb la col·laboració del Centre Atlètic Laietània i l’Institut d’Esports (IE). Hi participaran 8 equips de categoria masculina i 8 de femenina.

Relleu

Mataró acull el relleu a Alacant, ciutat que va acollir aquest campionat l’any passat. Aquesta competició és d’un alt nivell esportiu tenint en compte que hi participen els primers clubs classificats en la Divisió d’Honor del Campionat de Clubs 2009, el club organitzador i els 4 millors clubs segons la puntuació de marques de la temporada.

Clubs

Així, els clubs participants en categoria masculina són: Pto. Alicante OHL, FC Barcelona, AD Marathon, Fent Camí Mislata, Ourense – AC Postal, SG Pontevedra, ISS – L’Hospitalet i Playas Castellón. La relació de clubs en la categoria femenina és: Pto. Alicante OHL, Playas Castellón, FC Barcelona, AD Marathon, Simply – Scorpio 71, Agrupació Atlètica de Catalunya, Scania – Navarra i València Terra i Mar.

40 proves

Al llarg de la jornada esportiva tindran lloc 40 proves atlètiques: 100 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1.500 m, 3.000 m, 110/100 m tanques, 400 m tanques, 3.000 m obstacles, 5.000 m marxa, altura, perxa, longitud, triple, pes, disc, martell, javelina, 4 x 100 m, i 4 x 400 m.

per Redacció | Foto: Aj.Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris