divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró afronta la crisi amb un paquet de 19 mesures amb un pressupost de 860.000 euros

ajuntament_de_mataro_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Mataró ha presentat aquesta setmana un paquet de 19 mesures addicionals davant l’actual conjuntura socioeconòmica. L’objectiu és que els ciutadans més afectats puguin fer front a les situacions crítiques i evitar la precarietat per la manca de treball.

L’Ajuntament de Mataró ha presentat aquesta setmana un paquet de 19 mesures addicionals davant l’actual conjuntura socioeconòmica. L’objectiu és que els ciutadans més afectats puguin fer front a les situacions crítiques i evitar la precarietat per la manca de treball.

Actuacions addicionals

Aquest nou pla inclou actuacions addicionals a les mesures de contenció i racionalització que ja es van incorporar al pressupost municipal per a 2009 en el moment de la seva aprovació inicial. Les accions plantejades afecten als àmbits de serveis socials, ocupació i habitatge. Segons fonts municipals, aquests serveis han notat ens els darrers mesos un increment de la demanda per atendre necessitats dels ciutadans vinculades a l’actual situació de crisi.

Aprovació

El consistori preveu que la proposta de modificació del pressupost de 2009 es presenti al proper Ple municipal del mes d’abril per a la seva aprovació.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris