dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró Bus fa ajustos puntuals a 4 de les 9 línies de la nova xarxa del servei

mataro_bus_280x87_02.jpgEl Servei de Mobilitat de Mataró ha presentat aquest dimecres una proposta de modificacions puntuals de la nova xarxa del Mataró Bus, atenent els suggeriments d’usuaris i entitats de la ciutat.

El Servei de Mobilitat de Mataró ha presentat aquest dimecres una proposta de modificacions puntuals de la nova xarxa del Mataró Bus, atenent els suggeriments d’usuaris i entitats de la ciutat.

Proposta

La proposta, presentada a la Comissió Informativa de Via Pública, no canvia l’estructura bàsica de la xarxa, i de les nou línies existents fa ajustos puntuals a quatre: les línies 3, 4, 6 i 8.

3 mesos d’anàlisi

L’Ajuntament va adquirir el compromís d’analitzar durant els tres primers mesos el funcionament de la xarxa i adoptar els ajustos que fossin necessaris per adequar-la al màxim a les necessitats dels seus usuaris. Així, a partir de la seva posada en marxa el consistori ha fet reunions amb nombroses entitats i associacions de Mataró i, també, ha recollit suggeriments i propostes que han donat com a resultat un seguit d’ajustos que, segons el consistori, "donen resposta a les demandes dels usuaris".

Nova xarxa

La nova xarxa del Mataró Bus es va posar en funcionament el passat 31 de gener arran del nou contracte del servei que l’Ajuntament va adjudicar a CTSA l’any passat fins al 2013, ampliable al 2023.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris