dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró busca 60 voluntaris que vulguin formar part dels cinc consells territorials de la ciutat

gent_unida_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Mataró ha presentat aquest dimecres la campanya de comunicació per captar ciutadans i ciutadanes que vulguin formar part dels cinc consells territorials dels plans integrals de la ciutat.

L’Ajuntament de Mataró ha presentat aquest dimecres la campanya de comunicació per captar ciutadans i ciutadanes que vulguin formar part dels cinc consells territorials dels plans integrals de la ciutat.

Els consells

Aquests òrgans de participació elaboren, de manera compartida i consensuada, propostes i actuacions que es creuen necessaris per a millorar la situació urbana, social, econòmica i cultural del territori.

Voluntaris

El consistori pretén captar 60 voluntaris més grans de 16 anys, 12 per cada consell, entre les persones que viuen o treballen a cada zona. També es pretén que sigui una mostra representativa, és a dir, 4 de cada tram d’edat – de 16 a 29 anys; de 30 a 59 i més grans de 60 anys – i la meitat homes i l’altra meitat dones.

Consells territorials

La població a qui s’ha adreça aquesta campanya ha de residir als territoris on hi ha constituït un consell territorial que són: Cerdanyola; Rocafonda – El Palau – Escorxador; Centre – Eixample – Havana; Molins – La Llàntia – Vista Alegre – Via Europa – Cirera – Camí de la Serra; i Pla d’en Boet – Peramàs.

"Es busquen experts"

La campanya de comunicació – a través de premsa, ràdio, TV, publicitat exterior, etc. – es basa en el missatge "Es busquen experts", de la qual s’han fet diferents adaptacions per mostrar la diversitat de perfils que poden participar en els consells.

Mostra representativa

El 24 d’abril acaba el període d’inscripció i, durant la primera quinzena de maig, està previst fer el procés de selecció perquè els participants siguin una mostra el més representativa possible de la ciutat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris