divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró escull per sorteig 60 membres dels cinc consells territorials

ajuntament_de_mataro_280x87_04.jpg124 persones han estat interessades en formar part de cadascun dels cinc consells territorials de participació de Mataró. El sorteig públic se celebra avui dilluns, a partir de les 8 del vespre.

124 persones han estat interessades en formar part de cadascun dels cinc consells territorials de participació de Mataró. El sorteig públic se celebra avui dilluns, a partir de les 8 del vespre.

Campanya

El consistori mataroní va dur a terme durant març i abril una campanya per incentivar la participació dels mataronins en aquests òrgans consultius de caràcter territorial. La finalitat de la campanya era aconseguir 12 ciutadans voluntaris per formar part de cadascun dels 5 consells, és a dir, 60 ciutadans en total.

Candidatures

Segons fonts municipals, "el resultat ha superat les expectatives previstes". Concretament, s’han rebut 124 sol·licituds de persones interessades a formar part del consell del seu barri. Les candidatures per a cada consell territorial han estat Cerdanyola: 26 persones (11 dones/15 homes), Rocafonda-El Palau-Escorxador: 16 (7 d./9 h.), Centre-Eixample-Havana: 37 (13 d./24 h.), Molins-La Llàntia-Vista Alegre-Via Europa-Cirera-Camí de la Serra: 25 (12 d./13 h.) i Pla d’en Boet-Peramàs: 20 (9 d./11 h.).

Trams

Els membres definitius de cada consell seran seleccionats per trams d’edat i sexe. Durant els mesos de juny i juliol es produiran les incorporacions dels nous membres a cada consell territorial.

Sorteig públic

L’acte, que tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, serà presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron. A la trobada hi han estat convocades les 124 persones que han presentat sol·licitud per formar part dels consells.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris