divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró estrena web municipal amb noves funcionalitats

multimedia_280x87.jpgEl regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández, ha presentat aquest dijous el nou web municipal de l’Ajuntament de Mataró. La nova plana està feta amb software lliure i posa en marxa eines 2.0

El regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández, ha presentat aquest dijous el nou web municipal de l’Ajuntament de Mataró. La nova plana està feta amb software lliure i posa en marxa eines 2.0

Segona renovació

La pàgina, que estarà accessible a través del domini actual – www.mataro.cat – a partir del proper dilluns 12 de gener, serà la segona renovació del web consistorial des de la darrera de l’any 2002.

Nous formats multimèdia

El nou web municipal és un dels objectius citats pel Pla de Comunicació 2004, que recomanava potenciar els continguts informatius i adaptar-los als nous formats multimèdia, avançar en l’administració electrònica i utilitzar-la com a eina de promoció de la ciutat.

Novetats

Entre les principals novetats, hi ha una estructura de continguts basada en un arbre de temes que té per objectiu fer la navegació més fàcil i ràpida. S’han afegit més arxius multimèdia i un canal fotogràfic amb l’objectiu de difondre els atractius de la ciutat.

Eines 2.0

També, entre d’altres millores, s’incorporen noves funcionalitats 2.0 com la possibilitat que els ciutadans puguin crear blogs, respondre enquestes o compartir informacions publicades amb altres usuaris d’algunes xarxes socials o lectors d’RSS. A més, està previst que amb la incorporació de mètodes de certificació digital, en un futur un major nombre de tràmits pugin efectuar-se al 100% a través d’Internet.

Pressupost

El nou web municipal ha comptat amb un pressupost per a la inversió d’uns 72.400 euros; amb la implementació de millores durant gairebé tres anys, fins al març de 2010, per un total de 120.000 euros.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris