dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró estrenarà el 31 de gener una nova xarxa d’autobusos amb 9 línies

mataro_bus_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró ha presentat avui la nova xarxa del Mataró Bus, que es posarà en funcionament el proper 31 de gener.

L’Ajuntament de Mataró ha presentat avui la nova xarxa del Mataró Bus, que es posarà en funcionament el proper 31 de gener.

Millores

Les millores introduïdes en el servei de transport públic urbà de la ciutat, que s’implantaran en dues fases, inclouen principalment l’ampliació de línies, que passen de les 6 actuals a 9; l’ampliació de la cobertura geogràfica, ja que els autobusos arribaran a nous sectors de la ciutat; l’ampliació dels horaris i una reducció del temps mitjà d’espera a les parades. També es disposarà de 12 nous vehicles.

Títols multiviatge

Paral·lelament, a partir d’aquest mes de gener s’han deixat de vendre les targetes multiviatge pròpies de Mataró Bus (T-10 i T-30) com a conseqüència de la integració al sistema tarifari de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que disposa de títols multiviatges que permeten fer fins a 3 transbordaments a l’àrea metropolitana, i que es poden comprar als estancs o als servicaixa.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris