divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró exposa una mostra fotogràfica contra el càncer de mama

hospital_de_mataro_280x87_10.jpgL’espai expositiu de l’Hospital de Mataró acull, fins el proper 3 de novembre, l’exposició fotogràfica ‘Heroïnes de l’AECC Catalunya contra el càncer’. La mostra s’emmarca en els actes del dia internacional contra el càncer de mama d’avui 19 d’octubre.

dia_contra_el_cancer_.jpgL’espai expositiu de l’Hospital de Mataró acull, fins el proper 3 de novembre, l’exposició fotogràfica ‘Heroïnes de l’AECC Catalunya contra el càncer’. La mostra s’emmarca en els actes del dia internacional contra el càncer de mama d’avui 19 d’octubre.

Blanc i negre

En aquesta mostra, en blanc i negre, es representen 12 dones en la seva lluita contra el càncer de mama que deixen al descobert el seu cos nu. Segons l’organització, "l’exposició mostra una lluita radical, arriscada i contradictòria amb l’impuls de vida i que exposa, moltes vegades, una experiència vital complexa, tot marcant el seu cos amb pinzellades de diferents colors vius que fa cridar l’atenció de l’espectador".

Valentia

Aquesta exposició, emmarcada en el dia internacional contra el càncer de mama que es commemora avui dilluns 19 d’octubre, vol ser una declaració de les principals emocions que es viuen en afrontar la malaltia: l’abatiment, la ràbia, la impotència, el coratge, la força, l’alegria… "Són dones reals a través de les quals s’endevina el missatge de l’esperança i un escenari, la lluita contra el Càncer de Mama", afegeixen. Certament, la força i el moviment que transmeten les fotografies simbolitza el dinamisme i la valentia en aquesta lluita.

per Redacció | Foto: todocancer.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris