dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró ha executat més del 40% de les actuacions finançades a través del FEIL

fabrica_can_marfa_de_mataro_280x87.jpgLa capital del Maresme ja ha executat més del 40% de les 52 actuacions del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) que han d’estar enllestides abans del 31 de desembre.

fabrica_can_marfa_de_mataro.jpgLa capital del Maresme ja ha executat més del 40% de les 52 actuacions del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) que han d’estar enllestides abans del 31 de desembre.

Actuacions acabades

Mataró ja havia executat a finals del passat mes de juliol el 39,35% dels treballs que finança el FEIL. Aquesta xifra correspon al percentatge de les obres que han efectuat les diferents empreses adjudicatàries i que ja han obtingut la certificació per part dels tècnics municipals que han comprovat la seva correcta execució. Concretament, a finals de juliol ja havien finalitzat els treballs de contenció dels talussos del carrer del Mas Sant Jordi, la construcció de la nova àrea de jocs del carrer d’Alemanya, l’enjardinament de la rotonda de les Hortes del Camí Ral o la instal·lació a tots els semàfors d’òptiques de tecnologia LED.

Ritme d’execució

Segons informen fonts municipals, dimarts passat dia 25, durant la reunió de la Comissió Informativa de Serveis Territorials, es va donar compte del ritme d’execució de les actuacions. La major part de les empreses han treballat durant aquest mes d’agost, de manera que "en aquests moments el percentatge global d’execució de les obres probablement superarà al 40%", informen les mateixes fonts.

52 projectes

El consistori mataroní executarà amb els ajuts del FEIL un total de 52 actuacions al municipi. Les obres, que suposen una inversió d’uns 21 milions d’euros i ocupen a prop de 700 persones, han d’estar acabades el proper 31 de desembre. Entre els projectes que es financen mitjançant el FEIL en destaquen la rehabilitació de l’estructura de les fàbriques Cabot i Barba i Can Marfà; la urbanització del Camí Ral entre la ronda de Barceló i el carrer de la Cooperativa; la transformació d’una de les naus de Can Gassol en un centre de creació d’arts escèniques i la millora i adequació del Camp Municipal d’Hoquei.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris