dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró i cinc ciutats més intercanviaran experiències per prevenir el consum de drogues

ajuntament_de_mataro_280x87_05.jpgEls Ajuntaments de Reus, Rubí, Granollers, Montcada i Reixac, Sabadell i Mataró han signat un conveni per impulsar observatoris municipals sobre el consum de drogues.

Els Ajuntaments de Reus, Rubí, Granollers, Montcada i Reixac, Sabadell i Mataró han signat un conveni per impulsar observatoris municipals sobre el consum de drogues.

Informació estable

La signatura del conveni, que va tenir lloc ahir dijous, 11 de juny, té com a objectiu la creació i desenvolupament d’un sistema d’informació estable que reculli i elabori referències que permetin establir un diagnòstic sobre la incidència del consum de drogues en les diferents ciutats i poder establir entre elles una comparativa.

Propostes conjuntes

La col·laboració interciutats ha de permetre, entre d’altres, la comparació de dades, discussió i elaboració conjunta de propostes d’intervenció tant a nivell preventiu com assistencial, compartir jornades de treball per l’intercanvi d’informació i experiències o el disseny de línies de recerca. La vigència d’aquest conveni, que també es podrà ampliar a altres municipis, s’estén fins al 31 de desembre de 2012.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris