dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró obre el primer servei d’incineració del Maresme

cementiri_280x87.jpgMataró inaugurarà oficialment aquest divendres, a les 11 h., el nou edifici administratiu i de serveis del cementiri municipal de Les Valls. Aquestes instal·lacions són les primeres de la comarca en oferir el servei d’incineració.

Mataró inaugurarà oficialment aquest divendres, a les 11 h., el nou edifici administratiu i de serveis del cementiri municipal de Les Valls. Aquestes instal·lacions són les primeres de la comarca en oferir el servei d’incineració.

Instal·lacions

Amb aquesta actuació, el cementiri municipal de Les Valls de Mataró, gestionat per l’empresa Cementiris Metropolitans CGC S.L. – empresa formada pels socis Cabré Junqueras S.A. i Serveis Funeraris Integrals -, disposarà de dos forns crematoris. El projecte s’ubica en el nou edifici al costat del Cementiri Municipal Torrent de Les Valls, on també s’allotjaran dependències administratives i de serveis.

Visita

A la visita hi assistiran l’alcalde de Mataró, Josep Antoni Baron; Joan Hans, Josep Maria Cabré i Joan Ventura, gerent i administradors – respectivament – de Cementiris Metropolitans CGC S.L., empresa concessionària dels dos cementiris municipals de Mataró.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris