dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró posa en marxa una trentena de places d’estacionament gratuït a la zona de Peramàs

estacionament_gratuit_mataro_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró, a través del Servei de Mobilitat, ha posat en marxa aquesta setmana places d’estacionament gratuït, amb limitació horària d’una hora i mitja, als entorns de la zona comercial de Peramàs-Esmandies.

estacionament_gratuit_a_mataro_580x180.jpgL’Ajuntament de Mataró, a través del Servei de Mobilitat, ha posat en marxa aquesta setmana places d’estacionament gratuït, amb limitació horària d’una hora i mitja, als entorns de la zona comercial de Peramàs-Esmandies.

Rotació de vehicles

Segons el consistori, l’objectiu d’aquesta actuació és garantir la rotació dels vehicles sol·licitada fa mesos pels comerciants de la zona. Aquesta mida ha estat consensuada amb els propis comerciants, l’Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies i professionals de la zona, agrupats sota la marca La Gran Botiga.

Noves places

Es tracta d’una trentena de places, situades a la ronda de Leopoldo O’Donnell i al carrer de Joan Larrea, en les quals es pot estacionar durant un temps màxim d’una hora i mitja. Aquesta limitació horària és efectiva de dilluns a dissabtes feiners, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. A més, amb l’objectiu de diferenciar-les amb les zones blaves de pagament, aquestes places estan senyalitzades a terra amb pintura de color taronja. Per la seva banda, la Policia Local de Mataró s’encarregarà de vigilar que els usuaris respectin la senyalització i no sobrepassin el temps d’estacionament permès.

Altres zones

A Mataró ja existeixen altres zones d’estacionament gratuït amb limitació horària a l’avinguda del Perú i als voltants del Parc de Cerdanyola i el carrer de Josep Monserrat Cuadrada.

per Redacció | Foto: Aj.Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris