dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró preveu crear 582 llocs de treball amb els 21 milions d’euros del FEIL

ajuntament_de_mataro_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró ha presentat la petició de finançament per executar 52 projectes d’obra dels 21 milions d’euros a càrrec del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). Segons el consistori, el conjunt de les actuacions crearan 582 llocs de treball.

L’Ajuntament de Mataró ha presentat la petició de finançament per executar 52 projectes d’obra dels 21 milions d’euros a càrrec del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). Segons el consistori, el conjunt de les actuacions crearan 582 llocs de treball.

52 projectes

L’Ajuntament va presentar aquest dijous, dins el termini previst, la informació del darrer projecte i ja n’ha obtingut la conformitat estatal de 45 del total de 52 actuacions presentades. El consistori preveu que en els propers dies rebrà l’autorització dels 7 projectes pendents.

Via d’urgència

La tramitació dels plecs de condicions per contractar les obres es fa per via d’urgència amb la finalitat d’iniciar les obres de manera immediata. També, els plecs obliguen a les empreses a contractar persones en situació d’atur i, a més, per les adjudicacions és valorarà els contractistes que presentin ofertes on s’incorporin més treballadors dels proposats, tenint en compte que l’objectiu prioritari del FEIL és generar llocs de treball.

Principals actuacions

Entre els principals projectes que es finançaran a través del FEIL, a Mataró, hi ha la rehabilitació de l’estructura de les fàbriques Cabot i Barba (1.415.000,02 euros) i Can Marfà (900.000 euros); la urbanització del Camí Ral entre la ronda de Barceló i el carrer de la Cooperativa (1.299.200 euros); la creació a una de les naus de Can Gassol d’un centre de creació d’arts escèniques (900.000 euros) i la millora i adequació del Camp Municipal d’Hoquei herba (900.000 euros). Tots els projectes del FEIL, a nivell estatal, tenen com a data límit de finalització el 31 de desembre de 2009.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris