dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró preveu reunir unes 55.000 persones als carrers per Setmana Santa

armats_de_mataro_280x87_03.jpgLa Comissió de Setmana Santa de Mataró organitza, com cada any, el programa dels actes i processons. L’organització preveu l’assistència d’unes 55.000 persones i la participació activa d’unes 2.700 persones.

La Comissió de Setmana Santa de Mataró organitza, com cada any, el programa dels actes i processons. L’organització preveu l’assistència d’unes 55.000 persones i la participació activa d’unes 2.700 persones.

Processons

La primera processó va tenir lloc el diumenge 29 de març i l’última, la Processó del Silenci, serà el proper dissabte 11 d’abril.

Suport

La Comissió, que compta amb la participació de totes les confraries, germandats i dels Armats de Mataró, té el suport de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) i de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), amb qui mantenen un conveni de col·laboració pel component cultural i de promoció de la ciutat d’aquest esdeveniment. L’Ajuntament, a través dels dos instituts, donarà suport a la Comissió de Setmana Santa assumint la coordinació dels serveis municipals i també aportarà uns 21.500 euros en concepte de serveis, infraestructures i difusió dels actes.

Participació

El Pla Específic Municipal per a les Processons de la Setmana Santa a Mataró preveu una assistència de públic d’unes 55.000 persones i la participació d’unes 2.700 persones entre natzarens, Armats, costalers, banda, portants, natzarens, senyores amb mantellina i penitents.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris