dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró produeix 1.200 ampolles de cava per commemorar l’any del pubillatge sardanístic

cava_280x87.jpgL’establiment Vins Santi de Mataró ha acollit aquest dimarts l’acte de presentació de les ampolles de cava amb xapa i etiqueta commemorativa de l’any del pubillatge sardanístic de Mataró.

L’establiment Vins Santi de Mataró ha acollit aquest dimarts l’acte de presentació de les ampolles de cava amb xapa i etiqueta commemorativa de l’any del pubillatge sardanístic de Mataró.

Presentació

La presentació ha estat a càrrec del president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró, Sergi Penedès, i el president de la Federació d’Entitats Sardanistes i de Dansa Tradicional de Mataró, Isidre Pujol.

1.200 ampolles commemoratives

En total s’han produït 1.200 ampolles de cava Brut Nature "Mas de la Basserola" que incorporen la imatge creada per a la celebració de "Mataró, Ciutat Pubilla de la Sardana 2009", que comença aquest mes d’abril.

Distribució

La distribució del cava es farà als cellers Montserrat (a la plaça de Santa Maria i a la carretera de Mata), al celler Castellví (plaça de Cuba) i al mateix Vins Santi (carrer de Montserrat, 26). El preu de venda de cada ampolla és de 6,90 euros.

Proclamació del pubillatge

Els actes principals de proclamació del pubillatge se celebraran el cap de setmana del 25 i 26 d’abril, a Mataró. També, durant tot un any la capital del Maresme anirà celebrant activitats relacionades amb la difusió i promoció de la sardana.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris