dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró rep un premi com a model pel tracte i la sensibilitat vers els animals de companyia

gossos_abandonats_280x87.jpgL’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, va recollir dissabte passat el Premi "Segle XXI" que, amb caràcter bianual, concedeix la Federació d’Entitats pro Drets dels Animals i la Natura (FEDAN). També, el programa ‘Peluts’ de Mataró Ràdio va rebre el Premi FEDAN al Periodisme.

L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, va recollir dissabte passat el Premi "Segle XXI" que, amb caràcter bianual, concedeix la Federació d’Entitats pro Drets dels Animals i la Natura (FEDAN). També, el programa ‘Peluts’ de Mataró Ràdio va rebre el Premi FEDAN al Periodisme.

Premis

El Premi ‘Segle XXI’ es va atorgar al consistori mataroní pel "nou model de sensibilitat, modernitat i eficàcia en el tracte dels animals de companyia". En aquest sentit, l’organització ha destacat la feina que estan portant conjuntament a terme la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) i l’Ajuntament. També ha valorat el projecte ‘Vincles’ o els espais públics de lliure circulació per als gossos.

‘Peluts’

El Premi FEDAN al Periodisme ha estat atorgat al programa ‘Peluts’ de Mataró Ràdio, un espai setmanal de la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM), que arriba a 13 municipis més a través de COM Ràdio. L’SPAM és l’empresa que gestiona, des de l’any 2005, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC), una instal·lació municipal que està situada al carrer de Galícia i el refugi de Cal Pilé.

Animaladda

Els guardons es van lliurar el darrer cap de setmana en el marc del V Saló Animaladda pel Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat, certamen solidari organitzat per l’Associació Defensa Drets Animals (ADDA). Segons dades facilitades per l’organització, l’esdeveniment, que es va celebrar a Barcelona els dies 23, 24 i 25 d’octubre, ha comptat amb la participació d’unes 10.000 persones i l’adopció d’uns 200 animals entre gossos i gats.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris