divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró serà el proper mes de juny la seu de les Seleccions Catalanes

sports_280x87.jpgMataró acollirà el proper 13 de juny el Dia de les Seleccions Catalanes. Aquesta jornada esportiva i lúdica s’organitza en favor del reconeixement internacional de l’esport català.

Mataró acollirà el proper 13 de juny el Dia de les Seleccions Catalanes. Aquesta jornada esportiva i lúdica s’organitza en favor del reconeixement internacional de l’esport català.

Acord

El conveni marc va ser signat aquest dijous entre el president de l’Institut d’Esports de Mataró, Ivan Pera, i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.

Proposta

El fet que Mataró aculli aquesta jornada té el seu origen en un Ple del mes d’octubre de 2007, on es va aprovar una proposta de resolució sobre les seleccions esportives de Catalunya perquè puguin participar en competicions oficials internacionals.

Jornada

El Dia de les Seleccions és una jornada lúdica i festiva que apropa l’esport català a la ciutadania i alhora reivindica que el nivell català és mereixedor del reconeixement internacional. D’altra banda, la jornada té al mateix temps el repte i l’objectiu de donar a conèixer i difondre esports poc coneguts per al públic en general. El programa d’aquesta edició encara no està tancat però hi haurà nombroses exhibicions esportives i al llarg del dia es faran partits internacionals, exhibició de diferents disciplines i esports participatius. A més, també s’hi faran més de 30 activitats diferents i música, animació i actuacions infantils. Les activitats es faran al Parc Central i als equipaments de l’entorn i al front marítim.

Quarta ciutat

Mataró és la quarta ciutat que organitza el Dia de les Seleccions Catalanes després de Vic (2006), Reus (2007) i Girona (2008).

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris