dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró tindrà un nou vial de vianants que potenciarà els itineraris entre mar i muntanya

mar_i_muntanya_de_mataro_280x87.jpgEl Govern municipal de Mataró va aprovar inicialment, aquest dimecres, la primera etapa del projecte que crearà un vial de vianants a l’Eix Valldeix per a potenciar els itineraris entre mar i muntanya.

El Govern municipal de Mataró va aprovar inicialment, aquest dimecres, la primera etapa del projecte que crearà un vial de vianants a l’Eix Valldeix per a potenciar els itineraris entre mar i muntanya.

Objectius

El projecte actuarà en un tram de 335 metres comprès entre el camí de Santa Rita i l’inici de la urbanització de la Cornisa, i que permetrà establir un itinerari de lleure i d’oci des de la ciutat cap al sòl forestal.

Primera etapa

La primera etapa del projecte, inclòs en el paquet d’actuacions que han rebut la subvenció del Fons Estatal d’Inversió Local, preveu el moviment de terres, la formació dels murs de contenció, la creació d’una nova xarxa de clavegueram i l’acabat superficial del passatge amb sauló.

Pressupost

El pressupost d’aquesta primera fase d’actuació, a l’espera de la seva aprovació definitiva, és d’uns 588.000 euros i el calendari de les obres preveu un termini de 5 mesos.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris