dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Maulets també es vol concentrar a Arenys de Munt durant la celebració de la consulta independentista

arenys_de_munt_google_maps_280x87.jpgL’organització juvenil independentista Maulets té previst concentrar-se el proper 13 de setembre en suport al referèndum simbòlic per l’autodeterminació de Catalunya que tindrà lloc a Arenys de Munt.

arenys_de_munt_google_maps_.jpgL’organització juvenil independentista Maulets té previst concentrar-se el proper 13 de setembre en suport al referèndum simbòlic per l’autodeterminació de Catalunya que tindrà lloc a Arenys de Munt.

Consulta

En un comunicat, Maulets mostren "el rebuig a qualsevol intent de sabotejar la consulta, doncs algun grupuscle feixista ja ha mostrat la seva intenció de fer-ho", afirmen referint-se, sense citar-ho, a la manifestació convocada per Falange el mateix dia del referèndum. L’associació independentista també defineix la consulta com a "molt positiva" i "encara que sigui simbòlica, ens acosta a l’objectiu de la llibertat de la nostra nació", afirmen.

Davant l’Ajuntament

Per la seva banda, el portaveu de Maulets del Maresme, Eudald Calvo, ha explicat a l’ACN que la concentració del grup independentista es portarà a terme a partir de dos quarts d’onze del matí a la Riera d’Arenys, davant de l’Ajuntament del municipi, "en suport al referèndum i a la gent que el promou i per rebutjar qualsevol intent de boicotejar la consulta per part de la Falange", ha dit. Es dóna el cas, que la Falange Espanyola havia demanat manifestar-se en aquest mateix indret, però el Departament d’Interior els va autoritzar la concentració el mateix dia del referèndum simbòlic amb la condició que la fessin a la zona de la Plaça de Catalunya d’Arenys de Munt.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris