divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Medi Ambient distingeix amb el distintiu EMAS el servei municipal de jardineria de Llavaneres

jardineria_a_llavaneres_280x87.jpgSant Andreu de Llavaneres ha aconseguit la distinció EMAS pel servei de jardineria municipal. Aquest certificat garanteix la qualitat ambiental del servei i el seu compromís amb el medi ambient.

Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit la distinció EMAS pel servei de jardineria municipal. Aquest certificat garanteix la qualitat ambiental del servei i el seu compromís amb el medi ambient.

Auditories estrictes

Llavaneres va assolir aquest distintiu el passat mes de març de 2009, després de mesos de treball per part de la Regidoria de Medi Ambient i de superar auditories molt estrictes. El projecte, que estableix cinc prioritats mediambientals: normativa, objectius sostenibles, qualitat dels espais, formació ambiental i apropament als ciutadans; s’ha portat a terme a través d’una subvenció de la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat. En aquest sentit, l’EMAS és un sistema voluntari de gestió de la Unió Europea que permet a les organitzacions avaluar i millorar el seu comportament ambiental.

Presentació

Segons el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llavaneres, Juan Manuel García, "es tracta d’un reconeixement a la bona feina feta els darrers anys en matèria de jardineria municipal. Per García "és un projecte que he heretat políticament i que s’ha fet possible gràcies a l’esforç del personal tècnic municipal", ha afegit.

Segon municipi

Llavaneres és el segon municipi catalana, després de Lloret de Mar, que ha aconseguit la distinció EMAS. En el cas del municipi maresmenc, aquest distintiu té validesa fins a final de 2011, data en la qual el consistori haurà de passar una nova auditoria per obtenir de nou el certificat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris