dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Mercadillo” solidari a Malgrat de Mar

somos_uno_280x87.jpgMalgrat de Mar acollirà aquest dissabte, 12 de setembre, de 12 a 22.30 h., un "mercadillo" solidari amb l’ONG ‘Somos Uno’, una organització que lluita contra el drama de l’explotació sexual infantil a Àsia.

Malgrat de Mar acollirà aquest dissabte, 12 de setembre, de 12 a 22.30 h., un "mercadillo" solidari amb l’ONG ‘Somos Uno’, una organització que lluita contra el drama de l’explotació sexual infantil a Àsia.

Solidaritat

Aquest "mercadillo", que s’ubicarà a l’entorn de l’Hotel Luna Club de Malgrat-Santa Susanna, oferirà productes diversos com ara kuadrets, cadires, butaques, catifes, curiositats, roba, discos, objectes antics i divertits, amb l’objectiu de recaptar fons per evitar que les nenes dels països asiàtics puguin ser explotades sexualment. Segons l’ONG, amb pocs diners les nenes poden ser apartades d’aquestes circumstàncies i poden rebre estudis a través de beques. ‘Somos Uno’ també manifesta que "la imaginació ens pot motivar però els canvis en el món només s’aconsegueixen amb l’acció".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris