dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mercè Turró presenta el seu primer disc a Palafolls

merce_turro_280x87.jpgEl Teatre municipal de Palafolls acollirà el proper dissabte 14 de març, a les 10 de la nit, la presentació del primer disc de la cantant palafollenca Mercè Turró.

El Teatre municipal de Palafolls acollirà el proper dissabte 14 de març, a les 10 de la nit, la presentació del primer disc de la cantant palafollenca Mercè Turró.

Èxit

Turró presentarà en primícia el seu primer treball discogràfic, després que ja hagi estat posat a la venda. Amb aquest concert, la cantant de Palafolls compartirà aquesta fita professional amb els seus veïns, després de gaudir d’un gran èxit de públic en la seva gira pels Països Bàltics i per diferents municipis catalans i de la resta de l’Estat.

Fusió

Des de fa uns anys, i motivada per les connotacions musicals de la seva veu, Mercè Turró aposta per un repertori de fusió entre diferents gèneres musicals, concretament, el jazz, el soul i el blues. Una música de caire intimista que conformarà el repertori que es podrà escoltar aquest dissabte en català i altres llengües.

Videoclip

D’altra banda, aquesta posada en escena servirà per captar imatges que, conjuntament amb imatges de Palafolls, formaran part del proper videoclip de Mercè Turró.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris