diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de 12000 persones visiten fins dissabte la Fira Mercat del Ram de Tordera

fira_ram_tordera_280x87.jpgLa Fira Mercat del Ram, que enguany arriba a la seva 32a edició, es celebra fins aquest diumenge al Parc Prudenci Bertrana. La mostra ha rebut fins dissabte més de 12000 visitants.

La Fira Mercat del Ram, que enguany arriba a la seva 32a edició, es celebra fins aquest diumenge al Parc Prudenci Bertrana. La mostra ha rebut fins dissabte més de 12000 visitants.

Novetats

Enguany, aquesta fira de caràcter multisectorial, presenta diferents novetats respecte edicions anteriors, com ara l’augment en el nombre d’expositors, amb un total de 124, una nova distribució dels estands i noves activitats de lleure per als visitants.

Àmplia participació

Per la seva banda, el director de la Fira i regidor de Promoció de la Vila, Bernat Costas, ha valorat molt positivament el ritme de la Fira Mercat del Ram, que s’allargarà fins aquest diumenge, 5 d’abril. Costas ha destacat l’àmplia participació a totes les activitats organitzades des de la cercavila amb el grup de trabucaires, passant per l’intercanvi de xapes de cava que organitzava el Club Filatèlic Tordera, les activitats esportives organitzades pel CEM Tordera, acabant amb l’exhibició del Faquir Kirman i la dansa de l’ACR Pere Cot.

Mercat de Tordera

Aquest diumenge, s’està assolint la màxima concentració de públic coincidint amb la celebració del mercat dels diumenges de Tordera.

Acte oficial

La Fira Mercat del Ram es va inaugurar divendres passat, a la tarda, en un acte oficial, presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, que va comptar amb una àmplia representació institucions, començant per les autoritats municipals encapçalades per l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, alcaldes i regidors de poblacions veïnes, a més de diputats comarcals de la Diputació de Barcelona i del Parlament de Catalunya i la presència d’un gran nombre de representants de les entitats locals.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris