diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de 300 persones voten anticipadament a Arenys de Mar

vot_anticipat_arenys_280x87_02.jpgAhir dimarts, 8 de desembre, va tenir lloc la tercera i darrera jornada del vot anticipat de la consulta sobre la independència a Arenys de Mar. En el conjunt de les tres jornades han votat un total de 315 persones, un 2,7% del cens arenyenc.

Ahir dimarts, 8 de desembre, va tenir lloc la tercera i darrera jornada del vot anticipat de la consulta sobre la independència a Arenys de Mar. En el conjunt de les tres jornades han votat un total de 315 persones, un 2,7% del cens arenyenc.

Conferència i cinema

D’altra banda, avui dimecres es celebrarà la darrera assemblea de la comissió arenyenca. Demà dijous, 9 de desembre, a les 8 del vespre, la Sala Noble del Calisay acollirà la conferència "Dependència i butxaques buides o llibertat" a càrrec del neuròleg Josep M. Vendrell. Posteriorment, a les 10 del vespre es projectarà la pel·lícula "Cataluña – Espanya" al Casal Parroquial del municipi.

Cloenda

L’Acte de Cloenda de Campanya tindrà lloc el proper divendres a les 8 del vespre a la sala Josep Maria Arnau del Calisay. Serà presentat i moderat per en Vicent Partal i hi haurà intervencions de diversos representants de partits polítics catalans i arenyencs.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris