dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de mig miler de vots decideixen els blocs guanyadors dels II Premis Blocs Maresme

ii_premi_blocs_maresme_280x87_02.jpgAquest dijous, 1 d’octubre, s’han tancat les votacions per als cinc finalistes de cada categoria dels "II Premi Blocs del Maresme". En total, 565 vots dels lectors i lectores de Diari Maresme, un 40% més que l’any passat, han decidit els blocs guanyadors d’aquesta nova edició

invitacio_diari_maresme_24_10_2009_a_can_comas_de_pineda_.jpgAquest dijous, 1 d’octubre, s’han tancat les votacions per als cinc finalistes de cada categoria dels "II Premi Blocs del Maresme". En total, 565 vots dels lectors i lectores de Diari Maresme, un 40% més que l’any passat, han decidit els blocs guanyadors d’aquesta nova edició.

Igualtat

Una de les característiques d’aquesta segona edició del Premis Blocs Maresme ha estat la gran igualtat en les votacions entre la majoria dels blocs finalistes, especialment entre els dos primers classificats de cada categoria.

Resultats

Per donar a conèixer els noms dels blocs guanyadors, l’auditori de Can Comas de Pineda de Mar acollirà el proper 24 d’octubre, a dos quarts de 7 de la tarda, la celebració del tercer aniversari de Diari Maresme, en un acte obert i gratuït per a tothom, i on també es farà també el corresponent lliurament de premis.

Lliurament

Està previst que facin entrega dels guardons l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, el seu director, Ramon Texidó, el Secretari General de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, i el cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero. Al finalitzar l’acte, totes les persones assistents estan convidats a un piscolabis.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris