dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Millet diu que no sabia que les obres de la seva casa de Teià s’havien pagat amb fons del Palau

palau_musica_280x87.jpgL’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, va declarar el passat 19 d’octubre, davant el jutge, que desconeixia que les obres de la seva casa de Teià s’havien pagat amb fons del Palau de la Música. Millet va responsabilitzar de tot l’afer a la seva mà dreta, Jordi Montull.

L’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, va declarar el passat 19 d’octubre, davant el jutge, que desconeixia que les obres de la seva casa de Teià s’havien pagat amb fons del Palau de la Música. Millet va responsabilitzar de tot l’afer a la seva mà dreta, Jordi Montull.

Declaració

El Periódico de Catalunya ha publicat avui dijous la declaració íntegra del principal imputat de la trama, a preguntes del jutge, Juli Solaz, – titular del Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona -, els dos fiscals i els advocats de l’acusació i la defensa.

Casa de Teià

En la seva declaració, Millet assegura que ell es limitava a signar tota la documentació i talons que venien amb la signatura de Montull. Segons el principal imputat pel desviament de fons del Palau, la seva plena confiança amb Montull va fer que li signés tots els papers que li presentava fins al punt que, segons va declarar, "vaig saber fa una setmana que s’havien pagat unes obres que havia a Teià, a casa meva, no sé si fa un o dos anys, i jo no en sabia absolutament res", va dir.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris