divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Milloren el servei d’autobús entre Òrrius, Argentona i l’Hospital de Mataró

bus_280x87_02.jpgEl proper dijous, 14 de maig, Òrrius i Argentona posaran en marxa una sèrie de millores en el servei d’autobús que comunica aquests municipis amb l’Hospital de Mataró.

El proper dijous, 14 de maig, Òrrius i Argentona posaran en marxa una sèrie de millores en el servei d’autobús que comunica aquests municipis amb l’Hospital de Mataró.

Millores

Segons fonts municipals, aquestes millores permetran millorar l’accessibilitat dels usuaris d’aquestes poblacions del Maresme amb l’Hospital, "reordenant i completant les expedicions que van entrar en funcionament el passat 1 d’octubre".

Bitllet integrat

Aquesta oferta, igual que la resta de serveis, també formarà part del sistema tarifari integrat de l’ATM de la Regió Metropolitana de Barcelona, amb el corresponent estalvi econòmic que representa per a l’usuari.

Presentació

L’acte de presentació del servei tindrà lloc el mateix dijous, a les 12.30 h, al saló de Pedra d’Argentona, amb l’assistència de l’alcalde, Pep Masó. També hi assistiran, entre d’altres, l’alcalde d’Òrrius, Cèsar Díaz, i el director general del Transport Terrestre, Manel Villalante. Posteriorment, es farà un recorregut de prova amb l’autobús des d’Argentona fins a Òrrius, i es tornarà al lloc d’origen.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris