dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montgat rescindeix el contracte amb l’empresa que executava les obres del Poliesportiu i la Riera

montgat_riera_sant_jordi_280x87.jpgL’Ajuntament del Montgat ha rescindit els contractes d’obres amb l’empresa Vegamar per tal de poder adjudicar-los a una nova empresa, amb l’objectiu de poder continuar i finalitzar-les en el termini de temps "més breu possible".

montgat_riera_sant_jordi_.jpgL’Ajuntament del Montgat ha rescindit els contractes d’obres amb l’empresa Vegamar per tal de poder adjudicar-los a una nova empresa, amb l’objectiu de poder continuar i finalitzar-les en el termini de temps "més breu possible".

Obres pendents

Segons informa el consistori, aquesta decisió s’ha pres davant la renúncia d’aquesta empresa per continuar amb l’execució de les obres de tancament de la pista coberta del Poliesportiu, així com les obres de reforma de la Riera Sant Jordi.

FEIL

A partir d’ara, l’Ajuntament de Montgat s’haurà d’esmerçar al màxim per resoldre aquesta situació i continuar endavant amb les obres. Cal tenir en compte que aquestes actuacions estan finançades a través del Fons estatal d’inversió local (FEIL) i que el termini màxim d’execució és el proper 31 de desembre. Per aquest motiu, segons fonts municipals, el consistori no descarta la possibilitat de demanar una prorroga per allargar aquest termini que "es sol·licitarà si és necessari", asseguren.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris