diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montilla anuncia que el Govern català comprarà 500 habitatges del mercat lliure

pla_en_boet_mataro_280x87.jpgEl president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat aquest divendres, durant la seva visita a Mataró, que la Generalitat comprarà 500 habitatges del mercat lliure per fer-ne habitatge protegit.

pla_en_boet_mataro_800x600.jpgEl president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat aquest divendres, durant la seva visita a Mataró, que la Generalitat comprarà 500 habitatges del mercat lliure per fer-ne habitatge protegit.

Concurs Obert

Segons ha informat el president, avui mateix s’ha obert el concurs, mitjançant publicació al DOGC, per a la compra per part de l’Incasòl d’aquest mig miler d’habitatges.

Habitatge protegit

Amb aquest concurs, els promotors interessats a vendre els seus pisos a la Generalitat poden presentar les seves propostes fins el proper 20 de febrer. Segons el Govern català, aquesta mida ajudarà als promotors privats que tenen dificultats per vendre, comprant-los els seus pisos i, alhora, s’augmentarà la bossa d’habitatge protegit. Els pisos han de ser nous i amb una superfície que no superi els 90 metres quadrats.

Visita a Mataró

José Montilla ha fet aquest anunci, aquest migdia, durant una visita a la promoció de 94 habitatges protegits de lloguer per a joves, realitzada per l’Institut Català del Sòl al sector del Pla d’en Boet de Mataró.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris